Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده فاطمه مقیمی عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تهران در گفتگو با الف  تصریح کرد:  دولت محترم باید به این نکته دقت کند که اقتصاد ما همیشه نفتی بوده است و اگر در مسیر تحریم ها دچار مشکل شویم یا در بازار نفت با مشکلاتی مواجه شویم، این کسری بودجه را نباید از بودجه مالیاتی تأمین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی با بیان اینکه فعالیت بخش خصوصی همیشه مستلزم پرداخت مالیات بوده است، تاکید کرد: کسری بودجه بر بخش خصوصی فشار زیادی وارد می کند. خریدار یا مصرف کننده باید این هزینه را  جبران کند و اگر دولت مالیات را اضافه کند، اجحاف بزرگی در حق مصرف کننده واقعی یعنی مردم خواهد بود. بنابراین نحوه محاسبه مطلوب باید در نظر گرفته شود. 

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه تحریم ها در حال رفع شدن هستند، و نرخ ارز نیز به سمت تک نرخی شدن پیش می رود، برای گرفتن مالیات مجدد و مضاعف محلی از اعراب باقی نمی گذارد و این مالیات اضافه جامعه را با فشار بیشتری مواجه می کند. در چنین شرایطی برای از بین رفتن رکود اقتصادی جامعه باید تا حد زیادی پرداخت های دولت کاهش یابد. 

عضو هیأت رییسه اتاق بازرگانی در مورد ارزیابی عملکرد اتاق گفت: من نه به عنوان هیأت رییسه بلکه به عنوان شخصی که نزدیک به 4 دهه است که در بخش خصوصی کار اقتصادی انجام می دهم،  شاهد و ناظر این هستم که اتاق با تمام موجودیت خود در راه رفع مشکلات کسب وکارهای بخش خصوصی، با لابی ها، پیگیری ها و انتقادات لازم کارهای زیادی انجام داده است. همچنین آیین نامه‌های مختلفی را بررسی کرده است. 

مقیمی درباره حذف نرخ ارز 4200 تومانی، اظهار کرد: از نظر من یکی از مهمترین کارهایی که انجام شده است حذف نرخ ارز 4200 تومانی است. 

وی ادامه داد: جامعه باید این تک نرخی شدن ارز را در تمام ابعاد مشاهده کند. دولت باید مسأله اقشار کم درآمد و مستضعف جامعه را از راه‌های دیگری تأمین کند. 

وی در پایان، خطاب به وزیر اقتصاد گفت: بهترین نکته ای که من به جناب وزیر می گویم، انتخاب افراد مجرب در جایگاه‌ها و مسئولیت‌های حساس و حیاتی کشور است، تا شاهد بی نظمی‌ها در حوزه گمرک و صادرات و واردات و دیگر مسائل در این حوزه نباشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه تاکید کرد، کاهش معافیتهای مالیاتی بر مبنای سیاستهای اعلامی رهبری بود که در برنامه هفتم توسعه نیز گنجاده شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به ابهامات در خصوص لغو معافیتهای مالیاتی و اختلاف 100 هزار میلیارد تومانی در بخش اول و دوم بودجه امسال گفت:‌ دولت در ابتدا 122 همت مالیات پیش بینی کرده بود و ما وقتی بررسی کردیم دیدیم  65 هزار میلیارد تومان  بیشتر است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: براین اساس نوع محاسبه را درست کردیم و موضوع به این شکل بود که دولت 6 واحد در واقع مالیات بر ارزش افزوده دارد هر کدامش 75 همت است ؛ 6 در 75 می‌شود 450 هزار میلیارد تومان اما  دولت 385 هزار میلیارد تومان حساب کرده بود. بر این اساس  65 هزار میلیارد تومان از افزایش مجموع درامد مالیاتها برای اصلاح شیوه محاسبه این قسمت است، پس مالیات افزایش پیدا نکرد و موضوع مرتبط با نوع و شیوه محاسبه بود.

کاهش معافیتهای مالیاتی برمبنای برنامه هفتم توسعه بود

وی در بخش دیگری از توضیحات خود در خصوص بودجه 1403 گفت: از دیگر سو دربودجه 1403 معافیت‌های مالیاتی را کم کردیم، بر این اساس اعلام کردیم شرکت‌هایی که تا حالا معافیت مالیاتی می‌گرفتند خواهش می‌کنیم که از امسال به بعد تا 500 میلیارد تومان معافیت مالیات بگیرند، یعنی یک میزان مشخص  معافیت داشته باشند.

وی افزود،کاهش معافیتهای مالیاتی در بودجه 1403 اقدام خیلی خوبی بود.  بر اساس  سیاست‌های رهبری که اعلام کردند در برنامه هفتم مصوب کردیم که معافیت‌های مالیاتی را کاهش دهیم.

بایستی به سمت اینکه معافیت‌ها کاهش پیدا کنند، همچنین فرار مالیاتی درست شود و پایه‌های مالیاتی اصلاح شود، حرکت کنیم تا یک درامد مالیات خیلی خوبی داشته باشیم و فشار به مردم نیاید؛ پس ما یک ریال مالیاتها را افزایش ندادیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود